lunes, 8 de febrero de 2010

El Sènior Femení empata a casa

El Sènior Femení va aconseguir el seu primer empat a casa (6è a la temporada) davant d'un Bar Mi Casa que venia amb el paper de favorit.

Sabent de la seva superioritat, les de Sant Viçents es van fer amb el domini de la pilota desde el primer minut, mentre el Futsal mantenia la defensa a l'alçada del mig camp intentant aprofitar ocasions al contraatac.
D'aquesta manera, els dos equips s'apropaven freqüenment a l'àrea rival, encara que no disposaven de grans ocasions.
El partit estava força igualat i després de que Alba Villa disposés d'un parell d'ocasions que no va poder aprofitar, el Bar Mi Casa s'adelantaria al marcador aprofitant una jugada d'estratègia a la sortida d'un corner on després d'un bloqueig una jugadora micasista es quedava sola a l'alçada del punt de penal i aconseguia anotar el primer amb un xut ras que entrava a ran de pal.
El gol no baixava els ànims de les jugadores locals que poc després aconseguíen l'empat quan l'Alba Villa arrebataría al mig camp la pilota a les visitants per regatejar-se a la portera aprofitant la seva velocitat i anotar a porteria buida.
En aquell moment el partit s'escalfava i això feia que el Futsal arrivés al bonus de les 5 faltes, però s'arrivaria al descans sense temps per xutar cap llançament de 10 metres.
A l'inici de la segona part l'equip micasista es tornava a fer amb el domini de la pilota mentre el Futsal es tornava a tancar al mig camp. Els dos equips disposaven d'ocasions que no aconseguien aprofitar.
El partit estava agafant un alt ritme quan una jugadora visitant es va autoexpulsar al tocar la pilota amb la mà, per el que veia la segona targeta groga. El Futsal va jugar 2 minuts amb superioritat numérica, el que li va donar el major domini de la milota en equells moments. Però la superioritat no es va poder aprofitar i amb la igualtat numèrica el Bar Mi Casa es tornava a fer amb la pilota durant els ultims minuts del partit, però al bona defensa local truncava un i altre cop les opcions visitants, el que feia que el partit es finalitzés amb empat a 1.

No hay comentarios: