domingo, 14 de octubre de 2012

Dani Úbeda: “Els errors i la manca d’intensitat es paguen cars” #InfantilA

El partit contra el Molins va presentar totes les circumstàncies desfavorables que hi podien haver per tal de perdre un partit. En la primera part la precipitació amb la pilota va generar moltes pèrdues i un excés de joc directe, que, a més, no es va veure recompensat en gol, pel encert del porter rival, la manca de punteria o els pals. En l’apartat defensiu, va faltar intensitat, pel que el Molins es va anar al descans amb un 3-1 a favor
Ja en la segona part, aquest aspecto defensiu es va millorar, pero la combinació amb pilota seguía en dificultats, amb un Molins que apretava molt la sortida de pilota. En l’últim segon i amb els nostres jugant  amb porter-jugador l’equip local va aconseguir fer el 4-1 final.

Poc de profit a treure d’aquest partit on l’equip no va estar a la seva alçada.