lunes, 1 de octubre de 2012

Sergi García: "L'equip ha tingut una gran actitud" #AlevíC

Sergi García ens analitza el debut de l'aleví C davant la PB Sant Andreu de la Barca al Torneig Obertura on van debutar amb un resultat de 1-3 a favor.

"Victòria per 1 a 3 de l'aleví C a Sant Andreu de la Barca en el primer partit de la fase d'obertura de la lliga. Amb només un dia d'entrenament junts i molta feina per fer encara, l'equip ha tingut una gran actitud al camp. Guanyant l'esquena als rivals durant tot el partit i amb bones jugades des de les bandes hem arribat a l'últim quart per davant amb un 3-0 i amb una defensa forta tallant la majoria d'arribades perilloses i les bones aturades del nostre porter hem aconseguit encaixar tan sols un gol aïllat als últims minuts. Destacar la bona predisposició dels jugadors amb els nous entrenadors i el joc net i la paciència amb la que hem jugat contra un equip físicament més fort."