martes, 9 de octubre de 2012

Jaume Algueró: "Felicitar els xavals pel gran esforç fet durant els 50 minuts" #CadetB

Primera victoria en el ultim partit de pretemporada per el Cadet B contra el rival mes fort del 5 que hem jugat, ja que es un equip que el any passat va jugar a Primera divisió. Els xavals van sortir molt enxufats des de el primer minut i va sortir a pressionar al rival aconseguint recuperar la pilota amb facilitat, tambe destacar la bona tasca defensiva, tot i aixo, al descans 2 a 2.

A la segona part els primers minuts vem saber patir les embestides del equip rival i aprofitant les nostres ocasions a la contra, encara que amb els pas del temps el nois es van tornar a sentir comodes a la pista i van tornar al nivell de la primera part, a falta de 5 minuts Arnau Padulles va establir el 2 a 3 definitiu gracies a un tir de penal provocat per el mateix. Des de aqui felicitar els xavals per el gran esforç fet durant els 50 minuts, aquest es el cami a seguir per el esperat debut el dia 21, encara que es tenen que millorar moltes coses, té bona pinta el any que ens espera!