lunes, 29 de octubre de 2012

Jaume Algueró: "En aquesta línia de treball arribaran resultats" #CadetB

Cadet B 2 - CFS Cornellà 3

Partit vibrant el vist aquest migdia al pavelló de Cervelló on el Cadet B feia el seu debut en lliga. El partit ha començat de la pitjor manera possible ja que hem encaixat molt d'hora el primer gol, però a partir d'aquell moment el equip ha canviat el xip i a partir del empat aconseguit per Arnau Padullés han començat a desplegar un bon Futbol Sala sobre el parquet, tant és aixo, que els nois han aconseguit adalantar-se en el marcador amb un bon gol de Sergio de la Rubia, però al final de la primera part el Cornellà ha aconseguit el empat. A la segona part el equip visitant ha sortit me ficat en el partit, però la bona defensa i les bones parades del
Nahuel ens han mantingut amb el empat fins que al final el Cornella ha aconseguit la remntada. Just en aquell moment els nois han buscat el empatat amb molta insistència, però aquest cop, la sort no ha estat
del nostre costat i el partit ha acabat amb la derrota per 2-3 del Futsal Cervelló. Encara que no s'ha aconseguit la esperada victòria, vull felicitar als nois per el gran treball fet durant els 50 minuts, tenim que seguir amb aquesta actitud i aquesta linia de treball, ja que aixi es com arriben els resultat.