miércoles, 3 de octubre de 2012

Joaquim Esteller: "Toca continuar treballant" #SèniorA

L'entrenador del primer equip, Joaquim Esteller, ens analitza la primera victòria del Sènior A a Territorial Catalana que el deixa 10è a la classificació.

"Primera part on l´equip local va sortir molt concentrat i degut a l´inspiració dels seus jugadors van començar a entrar els gols per posar-se a punt d´acabar-se la primera part 4-1. En aquest moment el jugador local Edgar Alfonso es expulsat injustament per segona groga (encara que inacceptable la actitud del jugador després de ser expulsat…). L´equip aguanta amb un treball físic tàctic espectacular sense encaixar gol en els 2 minuts d´inferioritat; en canvi a la jugada següent i quan ja havia entrat un altre jugador, la falta de contundència davant del pivot, fa que encaixem el segon gol i s´arribi al descans amb el marcador de 4-2.

La segona part va ser molt mes igualada inclòs decantada pels visitants. Ràpidament els de Castelldefels  es van posar 4-3, a partir d´aquí joc massa precipitat per part dels dos equips, amb gols per totes dues bandes, que acaba amb la primera victòria  (6-5) a la categoria del Futsal Cervelló. Destacar que els visitants van jugar amb molt criteri de cinc i que els locals es veien superats una i altre vegada amb clares opcions de gol pels de Castelldefels, encaixant dos gols amb aquest concepte tàctic.

Agraïr el suport del public, que quasi be omplia les grades del pavelló Xavier Ballber  i ara toca continuar treballant conceptes tàctics que em de millorar per preparar el següent partit abans del primer “descans” de la temporada davant del Vacarisses."