jueves, 25 de octubre de 2012

Joaquim Esteller: "La manca d´encert fa que els visitants, s´emportin el partit" #SèniorA

Primera part local on els de casa tenen força ocasions clares de gol sense materialitzar i això ho paguen amb 2 gols encaixats en dos contres de l´equip visitant (0-2). A manca de 5´pel descans el Futsal empata el partit en dos bones accions del seus jugadors i d´aquesta manera, s´arriba al final de la mitja part.

La 2a part, va ser mes igualada i cop mes dura. Albert Gutiérrez amb una entrada al genoll va haver de deixar el terreny de joc i Edu Malaret amb un cop de colze al llavi  va deixar a l´equip per uns minuts. Al primer minut un xut de banda, sorprèn a l´equip i encaixem el 2-3. Després van passar 15´ amb poques ocasions clares per totes dues bandes. Malgrat això els visitants en una contra, amplien el marcador 2-4.

A partir d´aquí, els locals juguen de 5 i si ve tenen ocasions per apropar-se al marcador, no aconsegueixen materialitzar cap ocasió per acabar finalment el partit en el resultat final de 2-4.

La manca d´encert de cara a gol, es va pagar massa car. Destacar el bon partit de l´equip local, que no va merèixer aquesta derrota pels merits d´un i altre equip.