miércoles, 24 de octubre de 2012

David Gonzàlez: "Els nois van superar el debut amb bona nota" #Juvenil

Bon partit el que vam realitzar a la pista de la Penya Esplugues. Tot i la victòria, vam començar fluixos, cedint moltes ocasions i un gol al 1'30''. No vam despertar fins al voltant del 10' quan Albert Domínguez va anotar davant la sortida del porter després d'un gran passe de Roger. A partir d'aquí ens vam créixer i vam començar a creure en les nostres possibilitats, cosa que va igualar el partit i fins en quant a ocasions, però ens va donar un plus en quant a gols marxant al descans amb un 1-3 favorable (gols de Raúl i Sergi).

A la segona part vam sortir molt endollats, confiats en el nostre joc i les possibilitats reals de de guanyar el partit, cosa que no vam desaprofitar posant-nos 1-4 (Guillem). Veient que se li escapava el partit, la Penya va apretar i va aconseguir retallar distàncies amb el 2-4, però poc els hi va durar l'alegria quan en un contraatac i després d'una cullereta magistral de Jordi, Albert Pitarque l'aprofitava per anotar el cinquè gol de vaselina.
 A partir d'aquí a mantenir la possessió i controlar el partit esperant que el col·legiat xiulés el final.

Felicitar a tots els nois per el desitjat debut que van superar amb nota alta.