miércoles, 26 de diciembre de 2012

Joaquim Esteller: "La permanència està més a prop" #SèniorA

Anem de vacances nadalenques amb bones sensacions!

No va poder ser, derrota davant el 2on classificat (Alheña), en un partit molt disputat i on els errors ens van catapultar una derrota despres de 6 jornades.
Començava el partit i després de varies ocasions pel Futsal, ens avançàvem en el marcador en un penal (1-0). Després possessió pels visitants que aconsegueixen donar la volta al marcador en 2 jugades amb errors per part local (1-2). A falta de 34" en una bona jugada col·lectiva aconseguim el gol de l'empat a 2 i d'aquesta manera, finalitza la 1a part.
El principi de la segona part comença amb poques ocasions per part del dos equips, i en una jugada dins de l'àrea local, els visitant aconsegueixen marcar i avançar-se una altra vegada al marcador (2-3); a tot això els locals pensaven (pel seu delegat) que tenien 4 faltes acumulades i la taula assenyala la 5a i en conseqüència un 10 metres, que transforma magistralment un jugador visitant (2-4). Tot seguit els locals ajusten el marcador a falta de 4' amb un gran gol (3-4). Acte seguit poc li dura l'alegria als locals quan un altre cop amb una errada de marcatge, els visitants aconsegueixen el 3-5. Dir que en els últims minuts un jugador de cada equip va ser expulsat i cap equip, va aprofitar aquest fet marcant cap gol. Quan els locals es disposaven a jugar de 5, es van adonar que la segona equipació, era del mateix color que la de l'equip visitant i per tant degut a la 2a expulsió de la temporada del jugador Albert Bellver, van fer que no poguessin sortir a jugar de 5 els últims 3'.

En definitiva 11 jornades, 6 partits guanyats, 5 de perduts i bona feina del grup que es col.loca 6è a la classificació a falta de 4 jornades per finalitzar la primera volta. Un lloc molt treballat i on tots haguessin signat abans de començar la temporada.

L'objectiu dels 35 punts (permanència), mes a prop.

Per despres de festes, esperem recuperar als 3 lesionats i 1 sancionat, que no van poder disputar l'ultim partit (Edu, Sergi Badia, Joel i Edgar).

Us desitjo un BON NADAL I FELIÇ 2013 per tota la familia del FUTSAL CERVELLÓ!!!