martes, 4 de diciembre de 2012

Joaquim Esteller: "Hem de millorar i corregir el que ens passa a les primeres parts" #SèniorA

Sènior A 6 - 3 CEFS Santpedor

Remuntada!!!

12 de 12. Aquests son els punts que a aconseguit l'equip als darrers 4 partits. 4 victòries degut al treball del grup setmana rera setmana on de mica en mica es van assolin conceptes tàctics defensius que son la clau d'aquests resultats. 
GOT MIG PLE O MIG BUIT...vol dir que estem a 9 punts del descens i a 4 del ascens. Nosaltres hem de ser molt realistes i saber que l'objectiu es mantenir la categoria. Com a entrenador de l'equip, la lectura es ben simple: tenim 15 punts i necessitem 20 mes per salvar matemàticament la categoria (penso que la salvació rondara els 35 punts, com l'any passat), i queda molta lliga.

Ara, abans de les vacances de nadal venen 2 partits complicats (AECS Hospitalet a fora i Alheña a casa, 3er i 2on classificats) amb rivals de la part alta de la classificació, on segur que competirem com fins ara, encara que serà molt difícil.

En quan a la crònica del partit, penso que es la tònica dels últims 4, primera part on encaixem gols "tontos", amb errades imperdonables, per seguidament realitzar segones parts espectaculars, amb parcials de 4-0 o 5-1 com l'ultim partit. Hem de millorar i corregir el que ens passa a les primeres parts, on no sortim endollats, i ens costen gols d'errada tàctica. Continuem treballant i intentant saber el per que d'aquestes primeres parts mes fluixes.

En fi, donar l'enhorabona al grup, a la junta, al staff tècnic pel seu treball, ganes, implicació i motivació.

Aquesta setmana dimarts "paxangueta" interessant el dimarts i despées festa fins el pròxim dimarts, on prepararem els 2 partits que ens queden abans de les vacances nadalenques.
 
Salutacions.

No hay comentarios: