miércoles, 19 de diciembre de 2012

Sergi García: "Hem d'aprofitar més les ocasions que tenim" #AlevíB

ALEVI B
Empat a casa contra el F.S. Molins 99 per 2 a 2, acabant amb la bona dinàmica de resultats que portàvem en part, ja que seguim segons a la classificació i amb opcions d'acabar primers.

El partit s'ha dividit en dos parts ben diferents en quant a actitud i concentració. Els primers quarts hem començat freds, cometent masses errors en passades fluixes i difícils i sense crear perill a la porteria rival, cosa que ha aprofitat l'equip contrari per avançar-se al marcador aprofitant les nostres errades. Després de parar el partit i veure'ns per sota, els nois han sortit amb més ganes, intenció i idea del que s'havia de fer, però ens ha costat molt posar-ho en pràctica a la pista, sobretot als últims metres. Hem fet la part complicada, robar i construir la jugada però de cara a porta no ha estat el nostre dia, amb nervis i presses, fallant 4 o 5 vegades sols davant el porter.

Toca treballar aquesta setmana molt més, la actitud, la intensitat els 40 minuts de partit i aprofitar més les ocasions que tenim.
El pròxim dissabte visitem la pista del líder on es decidirà en gran part aquesta fase.

No hay comentarios: