David Gonzàlez: "No vam quedar satisfets del partit" #Juvenil

Futsal SAS - 3
Juvenil - 3

Partit fluixet el que vam realitzar davant d'un dels últims classificats.
Ens sabíem millors i vam sortir a guanyar sense sortir de l'autobús, cosa que es va traduir en un punt quan nosaltres esperàvem tornar-nos amb tres.

L'inici de partit va ser força clar per nosaltres sense trobar la recompensa del gol.
El SAS, en veure superat va apretar més i aquí ens van crear més problemes, ja que no vam aconseguir realitzar un joc fluït i el partit es va tornar una mica boig, cosa que no ens va afavorir ja que a pocs minuts pel descans ens va arribar el primer gol en contra.
A la segona part vam començar convençuts del que havíem de fer però ens van tornar a anotar.
Vam pujar la intensitat i Raúl amb una jugada individual va aconseguir retallar distàncies, però no era el nostre dia i als 2 minuts vam rebre el 3-1. A falta de 10 minuts i just en el moment en que anàvem a sortir amb porter-jugador, Roger va aconseguir el gol que ens tornava a posar al partit.
Finalment vam sortir amb porter-jugador a falta de 5 minuts i l'Albert Pitarque, va aconseguir l'empat a 3 amb un xut llunyà que un rival va desviar. Vist l'èxit, vam decidir seguir de 5 amb la idea d'emportar-nos els 3 punts i això per poc ens porta un ensurt, ja que en una sortida de pressió per part nostre i amb el porter ja a mig camp, vam perdre la pilota i tres jugadors contraris van anar cap a la porteria on sota pals es trobava Raúl, que per sort per nosaltres, la mala decisió, la mala punteria i l'encert del ja anomenat Raúl en treure la pilota a línia de gol amb l'esquena, no va fer que ens emportéssim un ensurt pitjor.

En línies generals, molt insatisfets del partit que vam jugar tot i que s'ha de veure des de la perspectiva que vam aconseguir un punt quan fàcilment ens podríem haver marxat de Barcelona sense cap.

A treballar dur per les pròximes setmanes no repetir errors!