viernes, 28 de diciembre de 2012

David Gonzàlez: "Vam perdre el partit a la primera part" #Juvenil

CE FS Terra Negra 6 - 3 Juvenil

No sabem que passa però ens costa molt iniciar els partits amb intensitat, iniciar-los amb un gol a favor que ens doni la tranquil·litat de saber que anem per davant en el marcador. Normalment es al revés, es l'equip contrari qui se'ns avança i som nosaltres qui solem anar a remolc tot el partit.

Això es el que va passar aquesta setmana. Van fer una primera part molt fluixa i vam marxar 4-1 al descans, amb gols rebuts de tots els colors.. A pilota parada, de contraatac, de joc real... Va ser una part molt fluixa per la nostra part, tant en defensa com en atac, on només Raül va poder perforar la xarxa contrària fruit d'una jugada individual.

A la segona part vam canviar el xip... I deu ni do si es va notar!!! Molta més intensitat, anant fort, pressionant molt a munt, forts en defensa, molt més moviments en atac i jugant més fàcil.
Ens vam arribar a posar 4-3 (Adrià i Roger) i podríem haver empatat si l'àrbitre hagués vist un gol de Guillem amb un xut exterior que va botar dins per darrera del porter però que el senyor col·legiat no ens el va voler concedir com a gol.
Estàvem en un gran moment, tancant al Terra Negra a la seva pista, creant moltes ocasions i amb l'equip contrari molt nerviós. Però de nou un contraatac ens va tornar a matar i va posar el 5-3 al marcador davant el que ja no vam poder fer res.
Vam sortir amb porter jugador però en mig del caos l'únic que vam aconseguir un parell d'ocasions mal finalitzades i, finalment, rebre un gol.

Punt de reflexió sobre el partit que ens demostra que cap equip de la competició ens passarà la mà per la cara si juguem amb intensitat, però que qualsevol d'ells ens escombrarà si sortim sense el convenciment d'anar a totes.

Ara vacances on realitzarem dos amistosos davant dos equips de primera divisió (CFS Esparreguera el día 28 i CE Abrera el dia 4) per no perdre el ritme.