miércoles, 26 de diciembre de 2012

Jaume Algueró: "Aquest empat ens pujarà molt la moral" #CadetB

El Cadet B jugava aquest cap de setmana el seu ultim partit del any i acabava la ronda de equips de la zona alta jugant contra el 4rt classificat. El partit va començar be ja que en els primers compassos de partit vam dominar la possessió de la pilota i buscant amb mes o menys perill la porteria contrari, per la seva part el Sant Cugat va crear perill amb alguna contra fins que al minut 12 es van avançar al marcador. Aquest gol va ser un punt d'inflexió ja que a partir d'aquest gol va ser un monòleg nostre en atac on els nois van disposar de moltes oportunitats gracies a la bona pressió realitzada, al final un xut potent d'en Joan al final de la primera part ens va enviar al vestuari amb el 1 a 1. A la segona part tot va seguir igual el Futsal dominant la pilota i el Sant Cugat buscant alguna contra, aixo va fer que en els primers deu minuts de la segona part dos bones jugades van acabar amb dos gols de l'Arnau Padullés que ens posava per davant en el marcador. A partir d'aquí el guio va canviar i el Sant Cugat va buscar el empat però la bona defensa i una gran actuació del Nahuel van evitar el empat fins que a 5 min del final un xut llunya posava als del Vallés de nou en el partit i a falta de un minut i amb el Sant Cugat tirat al atac un altre xut lluny rebota en un jugador nostre i establir un 3 a 3 injust. El equip va demostrar estar a l'altura i va aconseguir un punt que no ens treu de la zona baixa per`p que demostra la gran millora que en el ultim mes han realitzat, ara tenim 2 partits contra rivals de la zona baixa i aquest punt segur que ens serveix de moral per afrontar aquest partits!