viernes, 28 de diciembre de 2012

David Gonzàlez: "Vam merèixer més que la derrota" #AlevíA

CFS Esparreguera 3 - 2 Aleví A

Partidàs el que es va veure a "el Castell" entre dos equips que practiquen un bon futbol sala.

La primera part vam sortir amb idea de discutir-li la possessió de pilota al segon classificat i, tot i que vam marxar al descans 3-1 la sensació va ser molt bona, ja que es va veure un joc molt molt igualat i un partit molt atractiu de cara al públic, amb ambdós equips jugant al toc, pressionant i amb arribades a porteria.
Però com ja ens passa molts cops, la manca d'encert va ser determinant i va donar a l'Esparreguera una avantatge massa amplia per el que s'havia reflectit sobre la pista.

A la segona part vam seguir amb la mateixa tònica, convençuts de que estàvem fent un gran partit i amb la idea de que només ens faltava una mica d'encert.
Es va veure un partit molt més animat si cap, amb més ocasions per part nostres, algunes de molt clares però marrades. Vam dominar aquesta part, amb un Esparreguera buscant més matar el partit al contraatac. A falta d'uns 15 minuts va arribar el 3-2 obra de Gerard que ens va posar molt a dins del partit però sense èxit ja que tot i les nombroses ocasions que vam tenir, no vam aconseguir anotar cap gol cosa que considero que vam merèixer amb creus.

Tot i el resultat, molt contents de realitzar un partit tant i tant bo quan portàvem un parell de setmanes fluixes.
Esperem agafar forces ara a les vacances i tornar amb més ganes si cap!