miércoles, 19 de diciembre de 2012

Joaquím Esteller: "Espectacular partit dels nois" #SeniorA

L'equip encadena la cinquena victòria consectiva a l'Hospitalet davant el segon classificat que portava una mitja de nou gols a favor per partit. El Futsal va sortir molt ficat i intens en els primers minuts, on despres d'un contraatac finalitzat perfectament s'avança en el marcador (0-1). Als pocs minuts els locals empataven en altra contraatac ben finalitzat al segon pal. El partit controlat sempre pels visitants, finalitza amb un gol per cada equip i d'aquesta manera arribem al descans (2-2). Principi de la segona part espectacular del Cervelló, on aconsegueix dos gols i sembla que te el partit controla quan a falta de poc mes de dos minuts redueixen distancies i es posen a jugar de cinc (3-4). Bona defensa (amb algun error) del 5X4 del visitants que aprofiten una expulsió del rival per sentenciar el partit (3-5).

Victoria importantissima que col.loca a l'equip en tercera posicio i amb la moral ben alta de cara a l'ultim partit de l'any davant el segon classificat (ara), Alheña. L'objectiu dels 35 punt per la permanencia mes a prop. Enorme la feina de l'equip des de el mes d'agost.