miércoles, 12 de diciembre de 2012

L'experiència de Blanes

Aquest cap de setmana passat hem pogut gaudir d'un complert cap de setmana de FUTBOL SALA a Blanes, on es disputava la segona edició del Campionat de Seleccions Comarcals de base.

Per qui desconegui el contingut del Campionat, és un torneig on participen Seleccions dels diferents indrets de Catalunya juntament amb un altra Selecció provinent d'Andorra.

En les categories masculines (benjamí, aleví, infantil i cadet) teniem 4 grups amb 3 Seleccions a cadascun, jugant tots contra tots a un partit i classificant-se el campió del grup per a les semifinals.

En la categoria femenina (cadet) hi havia 2 grups de 3 Seleccions, on es classificaven les primeres de cada grup.

Per part del CE Futsal Cervelló, ens representaven dos jugadors, l'Aleví "A" Roger Bosch i l'Infantil "A" Marc Tintoré.
També volem recordar a altres jugadors/es del club que han passat per els entrenaments de les categories del Baix Llobregat però al final no van poder entrar en la llista definitiva.
Es el cas de la Noelia, la Marina i l'Àstrid (Cadet femení), el Ruben i el Ivan (Infantil) i el Joan Sànchez (Cadet).

Comentem l'actuació dels que sí van anar al campionat...
Per part d'en Roger, va tenir un gran inici al primer partit, on va sortir com a titular i va jugar un gran partit en la victòria davant de Lleida per 5-3.  El segon partit el van jugar dissabte a la tarda davant la Selecció del Vallés Occidental - Terrassa, a la que van derrotar per 3-1.
Diumenge van jugar la fase final. A les semifinals es van trobar a la Selecció del Maresme, la qual va acabar sent la campiona de la categoria. El resultat va ser de derrota per 5-3, però podria haver estat diferent si l'encert de cara a porteria hagués estat més òptim per part del Baix.
En el tercer i quart lloc el Baix Llobregat es va trobar al perdedor de l'altre semifinal, el Barcelonés centre. Es va veure un partit igualadíssim, que podria haver guanyat qualsevol, però va ser l'equip del nostre Roger qui va guanyar el partit en la tanda de penals per 2-3 després de l'empat a 5 durant el temps reglamentari.
Finalment van quedar en tercer lloc després d'haver realitzat una gran actuació en tots els partits, mostrant un nivell molt alt.


La selecció infantil, on participava en Marc, també va quedar en tercera posició. En el primer partit davant Lleida, el Baix va guanyar per un còmode 4-1. El segon partit davant Vallés Occidental - Terrassa es veia més complicat. Aquests van guanyar el primer partit per 1-8 a Lleida, per el que al Baix només li servia la victòria.
La cosa no va començar bé i al descans el Baix perdia 3-1. Aquí va iniciar-se el recital d'en Marc, que es va erigir en l'amo del partit amb 2 gols i una acció directe en el tercer, on el rival se l'anotaria en pròpia porta després d'una jugada individual del noi futsalià. Amb aquests 3 gols el Baix va aconseguir emportar-se la victòria per 3-4 i així accedir a les semifinals.
El rival va ser el Barcelonés sud, equip tècnicament força superior contra qui els nostres no van poder fer res tot i intentar-ho de totes les maneres amb en Marc al capdavant. Finalment van caure per un rotund 4-0.
El tercer i quart lloc el van jugar contra un altre gran rival, el Barcelonés Nord, però aquest cop el Baix va tenir millor sort i va derrotar al seu rival per 4-5 després d'un partit amb moltíssimes alternatives.




Gran experiència per als nostres nens la viscuda aquest cap de setmana, així com per als entrenadors, que hem pogut veure als nostres jugadors agafant responsabilitats en altres equips. I també per als coordinadors, que hem pogut veure plasmada la feina de la temporada amb el premi de tenir jugadors representant al nostre club.
L'any passat ja vam tenir 4 jugadors, un per cada categoria masculina (Nil a benjamí, Gerard a aleví, Joan Sagrera a infantil i Joan Sánchez a cadet) i aquest any hem tingut dos més.
Esperem tornar a repetir l'any vinent! Si més no, per poder gaudir d'aquesta gran festa que celebra la federació catalana de futbol.


Aquí us deixem les classificacions de totes les categories.

Visca el FUTSAL!

2 comentarios:

esteve dijo...

La veritat una experència única, sobre tot per noves experoències i amistats, que a la llarga es trobaran pel camí.

Felicitats Roger i Marc


Esteve

esteve dijo...

Ara em sap greu que el club, el president ni tant sols hagi trucat per felicitar al Roger.

Com ha representant del club i part institucional no costar res quedar com un senyor i felicitar a un jugador a més a més representant al club i el poble.
Bones festes a tothom

Esteve