lunes, 11 de febrero de 2013

Dani Úbeda: "Les noies van fer tot el que vam demanar" #CJF

Cadet/Juvenil Femení-3 FS Olesa-0

Després de dues derrotes consecutives contra equips parells a la classificació, tocava guanyar com fos i les noies van donar el màxim per que així fos. Les baixes d'Àstrid i Sònia condicionaven el partit, sobre tot en la vessant ofensiva, pel que l'equip va començar amb directrius més defensives per no arriscar a l'inici, fins que la Paula va robar una pilota en mig camp i va avançar fins la porteria rival per col·locar l'1-0 al marcador. La tònica de la primera part va seguir igual, amb domini local però poques ocasions per ambdós equips.
Ja en la segona part, l'equip visitant va donar molt més de si mateix, i les nostres noies es van defensar amb moltes forçes, fins i tot quan la capitana Marina es va lesionar i no va poder tornar al terreny de joc. Una jugada individual de la Laura va col·locar el 2-0 al marcador, que tranquil·litzava molt més les futsalianes, molt concentrades en defensa. A partir d'aquest moment l'Olesa ho va provar de totes maneres però la nostra portera Anna es va erigir com la figura clau del final del partit, parant qualsevol opció de gol i, per conseqüent, de remuntada. Amb l'equip rival jugant amb portera-jugadora, la Paula va robar de nou una pilota i va marcar el definitiu 3-0 des del seu propi camp.

Felicitar a les noies pel seu esforç i pels 3 punts aconseguits!