lunes, 25 de febrero de 2013

David González: "Ens compliquem massa els partits" #Juvenil

Juvenil 3 - 2 AECS (Guillem 3)
Bona primera part la que vam realitzar, amb un joc de molta mobilitat i paciència, practicant un bon joc de 4 i trobant molts espais a la defensa rival. En defensa vam patir una mica fruit de les badades que solem tenir en X minuts i això per poc ens dona més d'un ensurt.
Però vam poder marxar al descans 2-0 gràcies a 2 gols de Guillem en una sortida de pressió i en una sortida de corner.

La segona part també la vam iniciar molt bé, Guillem va anotar el seu tercer gol en un contraatac i a partir d'aquí vam intentar controlar el partit al nostre tempo.

AECS no es va rendir i amb un contraatac tornava a obrir el partit posant el 3-1. Això els va fer créixer i van disposar d'alguna ocasió clara abans de fer el 3-2 després d'una pilota perduda en un servei de banda que va deixar un 2x1 a favor visitant.
Aquest gol no ens va servir per escarmentar i vam seguir amb precipitacions, més preocupats d'aconseguir el 4rt gol nostre que d'evitar el 3r del contrari i això per poc ens costa dos punts quan en un altre servei de banda, en un 3x2 a favor de l'AECS, un dels seus jugadors no va encertar a rematar sobre la línia, passant-li la pilota per sota les cames.

Seguim patint massa en partits que sens posen de cara... No es el primer cop que amb 3-0 a favor, acabem demanant l'hora o simplement ens empaten o remonten.

Ara a seguir sumant aquesta setmana davant el Penya Esplugues per anar encadenant punts que pugin la moral de l'equip!