martes, 26 de febrero de 2013

David Gonzàlez: "Hem de continuar així" #SèniorB

Futsal Puigcerdà 1 - 5 Sènior B (Jordi 2, Joel, Pol, Antonio)

Important victòria la del Sènior B aquesta setmana davant d'un rival molt competitiu.

El partit va començar bé, amb l'equip decidit a fer un desgast en defensa i tenir paciència en atac. Així es com Jordi va aconseguir avançar-nos al marcador després d'una bona jugada col·lectiva.
El partit estava igualat en quant al joc però eren els visitants qui portaven les ocasions més perilloses.
Joel posaria el 0-2 després d'una gran jugada personal. Això ens donava certa tranquil·litat i ens permetia haver d'arriscar menys en atac. Tot i això seguíem tenint ocasions clares per anotar però sense ser materialitzades.
En una d'aquestes, Puigcerdà va muntar un contraatac que va finalitzar en gol a falta d'uns 5 minuts per al descans.
A la mitja part, l'equip estava convençut de que les coses s'estaven fent bé i va sortir decidit a seguir amb la mateixa tònica i així matar el partit. I mai millor, ja que només iniciar-se la represa Antonio va aconseguir l'1-3 finalitzant una jugada al segon pal.
Els minuts anaven passant i el Futsal no veia arriscar el resultat.
Fruit d'això que els locals es van posar molt nerviosos i això va resultar-se amb l'expulsió d'un jugador.  En l'atac 4x3 tot i disposar de nombroses ocasions no vam aconseguir anotar però just entrar el seu 4rt jugador, Jordi va aconseguir el 1-4 que matava definitivament el partit a manca de 10 minuts.
Els locals ho van intentar de 5 amb nombroses ocasions solucionades pel Jaume.
Ja amb el partit mort, Pol va aconseguir el 5è gol visitant que certificava la primera victòria fora de casa de la temporada.

3 punts importants que deixen l'equip amb un balanç de 5 victòries, 2 empats i 6 derrotes amb, encara, 9 jornades per disputar-se.