martes, 26 de febrero de 2013

Joaquim Esteller: "Derrota dolorosa a l'ultim minut" #SèniorA

Sènior A 2 - 3 FS Ripollet

El partit comença amb amb un bon rival (Ripollet), que domina el partit i amb un equip local, massa nervios i cometen faltes sense sentit a camp contrari, el que va fer que als 9' del partit, es trobi amb les 5 faltes. S'avancen els visitants en una errada defensiva i a partir d'aquí, el Futsal comença a generar ocasions de joc, encara que continua massa precipitat en el joc. Poc abans del descans els locals aconsegueixen l'empat i així finalitza la primera part.
La segona part, comença mes igualada i es el Futsal, qui te mes accions per avançar-se en el marcador sense sort de cara a gol, també els visitants tenen les seves oportunitats, en canvi en una bona acció el Cervelló, s'avança a pocs minuts del final. Queden poc menys de 4' i el Ripollet juga de 5 per treure rendiment i no aconsegueix empatar el partit, fins una mala pressa individual per marcar el 3-1 i finiquitar el partit, en canvi en la jugada posterior, aconsegueixen l'empat. Seguidament es torna a repetir una mala pressa de decisió i acaba en el gol de la victòria visitant, quedant 1'.
A partir d'aqui, Cervelló intenta treure profit del joc de 5 sense tenir clares ocasions de gol i finalitza el partit amb la derrota per 2-3.

Aprofitant que ha estat el meu últim partit a la banqueta del club, volia donar les gràcies a la Junta Directiva, que sempre ha confiat en mi i fins el final, han volgut la meva continuïtat, en canvi, de vegades, hi han altres factors 'interns' que fan que es prenguin decisions que no agraden.