martes, 26 de febrero de 2013

David González: "Vam sortir massa confiats" #AlevíA

Escola Pia 5-4 Aleví A

Derrota injusta la que vam patir a Sabadell si parlem del nombre d'ocasions.

Nosaltres, tot i amb les importantíssimes baixes d'Oriol, Noelia i Balta, vam sortir molt confiats i optimistes de cara al partit, ja que els locals eren els cuers amb 0 punts.
Però està demostrat que en això de l'esport no et pots relaxar mai i una Pía, reforçada amb jugadors del seu Divisió d'Honor que jugava al dia següent, ens va endossar un 4-1 a la primera part, on ens va trobar totalment sorpresos i fora de lloc. Només l'Àlex, amb un fort xut llunyà, va ser capaç de sobrepassar el porter local.

Al descans ens vam conjurar per motivar-nos i anar decidits i sense por a remuntar el partit.
Tot i que el primer gol de la segona part va trigar en arribar (Roger, de penal), un cop anotat vam agafar confiança i ens vam créixer, arribant a posar-nos 4-2 al marcador (Gerard).
Quan millor estàvem, fallant un parell d'ocasions i fent un pal va arribar un altre gol local amb un xut de falta que va entrar per mig de la barrera i posava el 5-2.
Els últims 5 minuts van ser totalment d'anada i tornada, amb més ocasions nostres que seves, però amb moltes imprecisions per part d'ambdós equips. Gerard va anotar el 5-3 a falta de 3 minuts i només treure la Pia de centre vam aconseguir robar la pilota per que Àlex anotés el 5-4 definitiu.
A falta de 30'' vam tindre una bona ocasió per aconseguir l'empat però que va marxar desviada.

Destacar l'actitud de l'equip a la segona part, que en cap moment va perdre la cara al partit.

I a no repetir els errors de la primera. Esperem haver aprés la lliçó de que mai ens hem de confiar sigui quin sigui el rival.