martes, 19 de febrero de 2013

David Gonzàlez: "Queda molta lliga, el grup s'aixecarà" #Juvenil

CFS Cornellà 3 - 1 Juvenil

Molt mal partit el que vam fer dissabte on vam perdre tota la nostra identitat.
Simplement no van sortir les coses, manca d'intensitat, manca d'encert, manca d'idees.. En línies generals, partit per oblidar,.

Ens vam trobar un Cornellà defensant a 10 metres i tot i arribar a porteria ens va faltar l'ultima passada i el xut. Davant un equip que es tanca tant, no vam saber fer-los sortir de la cova i tot arribar i tenir profunditat no vam arribar a finalitzar les nostres jugades, el que va donar vida i ànims als locals.

Ens vam posar per davant amb un gol d'Albert Pitarque de fora de l'àrea. Poc després ens van empatar en un contraatac i més endavant es van posar per davant en una pèrdua de pilota.
Tot i que es va veure una mínima reacció, vam seguir sense saber trobar la formula per finalitzar jugades amb claredat i amb l'equip buscant l'empat va arribar el definitiu 3-1. 
Ho vam intentar amb porter jugador a falta de 8' i vam disposar d'un parell d'ocasions clares però un cop més ens va faltar una fortuna que aquest cop si que no mereixíem.

No s'ha de dramatitzar després del mal partit, ja que moltes de les derrotes d'aquest any han sigut per manca de gol i no de joc. Dissabte no vam demostrar el que podem fer sobre la pista i això si que es una cosa a reflexionar, però de segur que el grup s'aixecarà.
Queda molta lliga, molts punts en joc per a complir l'objectiu de quedar en la zona alta de la taula.

No hay comentarios: