domingo, 3 de febrero de 2013

Jaume Algueró: "Partit per emmarcar" #CadetB

FS Ripollet 1 - 5 Cadet B

Impressionant el partit que es va veure dissabte a Ripollet per part de el Cadet B, on un horari intempestiu com eren les 20:00 de la nit i alguna baixa notable, no eren les millors condicions per afrontar un partit tant important com era aquest, on era el nostre últim tren per intentar sortir de la zona en la que estem. El partit ha començat com volíem, ells amb la possessió de la pilota i nosaltres defensant molt intensos darrera el que ha provocat moltes pèrdues seves en el nostre camp i que sortíssim amb gran facilitat a la contra, i així ha arribat el primer gol nostre on una bona contra del equip ha permès al Marc fer el primer. El partit ha seguit igual on ells no trobàvem ningú espai gracies a la bona defensa que han realitzat els nois i la seva impaciència i han fet que el Marc robes una bola i assistís al Jordi en el que ha sigut el segon gol del equip amb que marxaven al vestidor al final dels primers 25mín.
La segona part ha començat força malament on la falta de intensitat han fet perillar el bon partit que estaven realitzant, ja que una pèrdua tonta en defensa ha permès al Ripollet posar-se en el partit de nou, paro en aquest cas els nois no s’han vingut abaixa i en una bona passada del Guillem ha permès que el Marc marques el 1-3 amb un xut potent imparable per el porter. El guió del partit no ha canviat ni amb el 1-3, i amb un Ripollet cargat de faltes ha fet que el Marc aprofites un 10 metres per deixar el partit mig sentenciat. El Ripollet ràpidament ha sortit amb porter-jugador però ni així han pogut marcar al Guillem de nou, i en una bona anticipació del Joan, ha assistit al Marc que ha marcat el definitiu 1-5 i aconseguís el seu ‘’poker’’ de gols personal. 
Ha sigut el partit que portàvem tant de temps esperant,i no ha pogut arribar en millor moment, ja que ens enfrenàvem a un rival directe. Les claus la bona defensa durant els 50 minuts i el encert cara el gol que tant estàvem necessitant, segur que aquesta Victoria no serà la última de la temporada ja que si els nois segueixen treballant igual donaran moltes mes alegries. Felicitats de nou nois!

No hay comentarios: