viernes, 1 de febrero de 2013

David Gonzàlez: "Si no anotes les ocasions, es dificil guanyar" #Juvenil

Juvenil 3 - 5 CFS la Unión

Primera part on vam ser superiors i semblava que s'havia esfumat el malfari golejador, ja que ens vam arribar a posar 3-0 al marcador.
Però res més lluny de la realitat, ja que vam tornar a errar moltes ocasions davant de porteria i això va donar vida a la Unión, un equip que sabia a que jugava. El resultat al descans va ser de 3-2 i amb la sensació de que tornàvem a deixar obert un partit que podríem haver matat.
A la segona part més del mateix, ocasions i ocasions que no entraven i el nostre rival si que va saber perforar la nostra porteria posant-se 3-4.
Vam decidir sortir amb porter jugador i un error en la construcció feia que el rival posés el 3-5 definitiu.

Com a entrenador hem quedo amb la sensació de que no fem del tot malament les coses, ja que a cada partit disposem de forces ocasions, normalment més que el rival. Però sí que em queda el gust agredolç de no trobar la formula per a que aquestes ocasions ens donin victòries.

Divendres partit de Copa contra CE Futsal Monistrol, rival de 1ª. Encontre que afrontarem amb més d'una baixa per lesió.
Esperem fer un bon partit i incrementar l'encert de cara a porta per tal d'intentar emportar-nos la victòria i no patir tant com últimament.

I després una aturada de dues setmanes que ens permetrà agafar forces i recuperar als lesionats.

Encara tenim marge d'error i les possibilitats intactes per estar a munt. Si una cosa es segura, es que no deixarem d'intentar-ho.