martes, 5 de febrero de 2013

David Gonzàlez: "Ens hem retrobat amb l'efectivitat" #AlevíA

Aleví A 6 - 1 FS Castellar

Nova victòria de l'aleví A que el va reafirmar-se com a tercer classificat del seu grup.
Partit més plàcid del que s'esperava davant d'un equip que es va presentar amb el màxim golejador de la lliga però sense porter.
Els locals, després de l'empat immerescut a Vallirana i la contundent derrota de Copa davant l'Esparreguera, tenien ganes de tornar a les victòries i això es va notar.
Un equip molt combatiu va saltar sobre la pista i ràpidament es va posar per davant, el que el va permetre portar el pes del partit, amb un Castellar més preocupat de jugar al contraatac amb el seu jugador nº 11 (tros de jugador).
Un gran partit de l'Oriol Santos sota pals i gran efectivitat davant de porteria (tot i que el nostre pitxitxi Oriol Didier no va anotar, sinó que va fer fins a 3 pals) van marcar el partit.
Després del primer gol (golàs) de Roger, els altres van anar caient un a un, arribant al descans 4-0, tot i haver jugat amb una mica de precipitació (contagiats encara per el partit de dijous).
A la segona part vam intentar jugar amb més calma i fent còrrer al rival, com a nosaltres ens agrada, el que encara ens va donar una major tranquil·litat.

Resultat final que ens deixa molt contents veïent la feina que s'està fent.
Aquesta setmana jugarem davant l'infantil de l'AEJ Riera Cornellà, un bon test per tal de no perdre ritme.