martes, 26 de marzo de 2013

Dani Úbeda: "El treball demostrat no va poder ser suficient" #CJF

Cadet/Juvenil Femení-0 AE Escola Daina Isard-3

L’equip rebia a l’actual líder (anecdòtic, ja que el millor equip de la lliga, el Castelldefels, compta amb dos partits menys) amb ganes de fer un bon partit i realment, així va ser. Sorprenentment, l’equip visitant no va pressionar en camp moment del partit, cosa que va afavorir que les noies del Futsal poguessin jugar i disposar de més d’una ocasió de perill. A més, en defensa es van concentrar molt i no van oferir grans espais ni ocasions de de gol a les seves rivals. Però això es va trencar quan, fruit d’una dolenta pressió, es va crear un espai, que la seva millor jugadora, dorsal 2, va aprofitar per quedar-se sola envers l’Anna, i fer el 0-1. La dinàmica va continuar igual, amb alguna ocasió en xut llunyà de la Marina i la Laura, o amb accions més elaborades finalitzades per la Isa i la Sònia, fins que en una jugada de les rivals, de nou la número 2, d’un fort xut col·locava el 0-2. D’aquesta forma s’arribava al descans.

En la segona part el missatge era continuar igual, fer mal amb una forta pressió, intimidar amb ocasions de gol, i no afavorir cap ocasió per que el Daina Isard augmentés la seva distancia al marcador. L’actitud i l’entrega va ser l’adequada, però les ocasions no es van materialitzar. A falta de 3 minuts, i després d’un temps mort, l’equip va anar a dalt amb totes les opcions per tractar de fer mal amb un gol que fiques nervioses a les líders, però degut a aquest intent super ofensiu, la dorsal número 2 va disposar d’una nova ocasió en forma de jugada personal i fort xut per situar el 0-3 final al marcador.

Només queda felicitar a les noies, que van fer un molt bon partit enfront a un equip, teòricament, força superior.