martes, 26 de marzo de 2013

David Gonzàlez: "Estem treballant molt i això es veu reflectit" #SeniorB

Sènior B 2 - 1 AE Pares i Mares FS Martorell (Marc, Karim)

Emocionantissim partit el vist dissabte al Xavier Ballber, entre dos equips amb estils molt diferents però amb les mateixes ganes de portar-se els 3 punts.

Rebíem al fins ara segon classificat, un equip amb gran qualitat tècnica que va portar la iniciativa del joc mentre nosaltres esperàvem a 1/2 pista intentant trobar les nostres opcions al contraatac.
És així com Marc, als 2 minuts de partit i després de rebre una pilota a mig camp i marxar del seu defensor per velocitat, va aconseguir el primer gol en superar al porter amb un xut ras.
El partit estava on nosaltres volíem, amb un Martorell nerviós i un Futsal tranquil, sabent a què havia de jugar.
Però als 15 minuts una jugada fortuïta va acabar amb un trau a la cella de'n Marc, que va haver-se de retirar del partit i va derivar en una discussió entre ambdós equips i a nosaltres ens va descentrar, el que el Pares i Mares va aprofitar per empatar-nos.

Amb l'1-1 i més ocasions pels visitants vam arribar al descans, on ens vam tranquil·litzar i vam tornar a deixar la idea de joc clara.

La segona part va tenir molt més domini dels visitants, amb moltes més ocasions salvades per Jaume i els defensors però amb un únic gol, aconseguit pels locals, obra de Karim després d'una gran sortida de pressió realitzant una paret amb Juanma.

Amb els locals tancats i patint va arribar el final del partit.
Victòria benvinguda i treballada, que ens va veure que anem pe'l bon camí amb 13 dels 15 últims punts i havent aconseguit ja les mateixes victòries que en la primera volta.