martes, 26 de marzo de 2013

David Gonzàlez: "A casa ens fem molt forts" #AlevíA


Partidàs el vist entre el 4rt i el 1r classificat, amb moltes alternatives al marcador.
Nosaltres afrontàvem el partit amb les ganes i motivació de no deixar escapar punts a casa, on fins el moment havíem guanyat tots els partits.
Martorell venia amb la convicció d'aconseguir els 3 punts per seguir com a líder davant la forta pressió d'Esparreguera.

El partit va començar bé per nosaltres, amb un parell d'ocasions clares i amb el primer gol obra de Roger, després d'empalmar una pilota alta, previ control amb el pit.
Amb un fort xut llunyà, Martorell va aconseguir empatar i de la mateixa manera posar-se per davant al marcador.
El partit estava per gaudir-lo, d'anada i tornada, on els jugadors sobre pista ho donaven tot a la màxima intensitat.
Després d'una gran jugada per banda de Balta, va realitzar una passada de la mort tirant-se al terra des de la línia de fons que Oriol Didier va poder aprofitar per aconseguir l'empat. Quan semblava que amb aquest resultat aniríem al descans, Martorell, finalitzant molt bé un contraatac, es va posar per davant.

Vam sortir del vestuari convençuts de que podíem guanyar, mantenint la intensitat aconseguiríem tenir les nostres ocasions.

Així és com Dylan va tornar a empatar el partit amb un fort xut desde dins de l'àrea en culminar un gran contraatac.
Poc més tard, Àlex, amb una espectacular jugada personal, corrent 30m per la banda dreta i salvant 2 rivals, va fusilar al porter visitant per posar-nos per davant un altre cop. Però als 4 minuts (42'), Martorell tornava a empatar el partit, aquest cop a 4, resultat que ja no es mouria gràcies a la gran actuació dels porters en els darrers minuts del partit.

Gran actuació dels nois que van celebrar un punt merescut davant el líder.

Ara en aquesta setmana santa, disputarem un torneig a Sant Andreu de la Barca, un jugarem davant l'equip local, el propi Martorell i l'Esparreguera, 4 equips dels 5 primers classificats del grup.
Anirem amb baixes però les suplirem amb jugadors del B i C, que obtindran el premi d'anar amb el primer equip Aleví per la gran temporada que estan fent ambdós equips

No hay comentarios: