martes, 26 de marzo de 2013

David Gonzàlez: "La clau va ser la bona pressió que vam realitzar" #Juvenil

Juvenil 4 - 2 EFS Prosperitat (Albert Domínguez 2, Raúl, Guillem)

Dissabte rebíem a l'EFS Prosperitat, equip de gran qualitat i que, personalment, qui pitjor m'ho ha fet passar aquest any.
Al partit d'anada vam perdre 6-2 i vaig sortir amb la sensació de que havíem sigut superats en tots els aspectes del joc.
Es per això que tant el cos tècnic com els jugadors, estàvem molt motivats per a aquest partit, molt motivats per demostrar a tothom i sobretot a nosaltres mateixos que som capaços de fer les coses ben fetes.

Vam començar molt forts, amb una pressió molt forta i intensa a tota la pista, el que no va deixar que la Prosperitat jugués còmode, mentre que ells van preferir esperar a 1/2 pista per tal de matar-nos al contraatac.
Vam aconseguir avançar-nos amb un gol de l'Albert Domínguez i poc després Raúl anotaria el 2-0. Els visitants es van començar a posar molt nerviosos i un dels seus jugadors es va auto-expulsar amb una absurda agressió al Guillem, que aprofitant l'atac de 4x3 aconseguiria el 3-0.
Això ens va fer créixer molt, tant en defensa com en atac, el que va permetre que disposéssim de vàries ocasions i que deixéssim a l'equip Barceloní sense gaires opcions d'atac. A falta d'un minut pel descans i gràcies a una gran pressió de l'equip, l'Albert Domínguez va aprofitar una recuperació a la frontal de l'àrea contrària per sentenciar el partit.

Al descans vam analitzar la situació, coneixent que teniem molt a favor però que ja ens hem vist immersos en vàries remuntades en contra i no ens podia tornar a passar.
Vam realitzar un plantejament molt defensiu sobretot durant l'inici de la segona part, intentant tenir contraatacs que finalitzar, però la Prosperitat cada cop ens va tancar més enrere, aconseguint dos gols, el primer en un contraatac i el segon d'un segon pal al aprofitar un xut llunyà.
Amb aquests ensurts, pujarem línies i vam pressionar, amb el que vam tenir alguna ocasió de gol. A manca de 10', els visitants van treure porter-jugador, però el treball de tota la setmana (treballant aquest aspecte) es va veure reflectit en el joc i en cap moment ens van inquietar, fins i tot vam tenir alguna ocasió per anotar algun gol en les recuperacions.

3 punts més que es mantenen a Cervelló i l'equip amb moltíssims ànims per afrontar la recta final de la temporada.