martes, 5 de marzo de 2013

Primi Ardid: "Vam merèixer una mica més" #SèniorA


FS Tibu-Ron Castelldefels 4 - 3 Sènior A


L'equip va sortir molt ben plantant al camp. Amb  intensitat  i amb bona concentració. Fruit d'aquest bon treball vam aconseguir posar-nos pel davant del marcador amb un gol del Rizos després d'una bona transició. Aquest fet va reforçar el nostre plantejament de partit. En una acció precipitada d'atac de 5 (amb el porter), i després d'una bona defensa, Edu va marcar un gol des del nostre propi camp. Quan semblava que teniem el partit controlat, i amb alguna ocasió més per marcar, en una jugada de marcatge general de corner ens van marcar el primer gol. Aquest fet va fer trontollar l'equip però es va refer i es van succeir minuts d'igualtat fins que a falta de 40 segons de la primera part, i després d'un temps mort a favor on vam parlar de fer un atac molt llarg i sense complicar-nos la vida, vam realitzar una errada col.lectiva de combinació amb un faltal desenllaç que acaba amb l'empat a 2.

La segona part l'equip va iniciar-se amb la mateixa dinàmica de la primera, ben posicionats i força intensos, i generen pèrdues de l'equip contrari, i una d'aquestes vam marcar el tercer gol amb una gran jugada individual de l'Albert Ballber. En aquest moment el Tiburon puja línies i començar assumir més riscos fins i tot jugant de 5, i això ens provoca cert nerviosisme defensiu, i pèrdues de pilota en fases d'elaboració des del nostre propi camp. Tot i així disposem d'una contra ràpida molt clara que gairabé acaba en gol, però acta seguit ells aconsegueixen marcar l'empat a 3. A falta de 6 minuts s'avancen en el marcador amb una gran jugada d'atac posicional i millor definició. En aquest punt decidim pujar línies i finalment acabem jugant els últims dos minuts llargs de 5 però no aconseguim marcar cap gol.

Poc premi per l'equip després del gran esforç desplegat durant tot el partit. Aquesta intensitat, actitud i esperít col.lectiu han de ser les nostres senyes d'identitat d'aquí fins a final de temporada.

No hay comentarios: