lunes, 18 de marzo de 2013

Primi Ardid: "Derrota dolorosa i excessiva" #SèniorA

CE  Barceloneta 10-2 SÈNIOR A

Hem sortit combinant bé i realitzant alguna finalització. En el minut 2', una pèrdua en el mig camp i posterior manca de picardia per fer una falta tàctica, ha propiciat un 1 contra 1 amb el porter, i el primer gol dels locals.  Aquesta acció no ha fet canviar el nostre guió de partit malgrat hem pressionat alguna sortida de pilota, però ens ha generat inseguretat, i en els següents minuts no hem jugat gaire bé i sense produir accions d'atac perilloses. En el minut 13 ' 42" ens han marcat el segon gol en el seu segon xut a porteria. En aquest moment pugem línies i decidim pressionar més per canviar el ritme del partit, però en una mala defensa nostre i una molt bona sortida seva ens marquen el tercer gol. Seguim pressionant però sense efectivitat, i en atac tampoc estem bé. Després de reflexionar, i veient el caire del partit, apostem per jugar de cinc en alguna jugada favorable (còrner ofensiu, falta al seu camp o banda a tres quarts), i en la primera ocasió que ho intentem, combinem malament, perdem la pilota i ens marquen el 4rt gol. Falten 8 min per acabar la primera part, i la sensació que tenim entre tots, es que avui no és el nostre dia. Ens han xutat 5 vegades i ens han marcat 4 gols. El Barceloneta es troba amb un resultat molt còmode i molt de cara restant en cara molt de partit. No millorem, seguim intentant jugant de 5, però no aconseguim l'efecte que volíem i marxem  al descans amb el resultat de 6 a 1.

Animicament l'equip està trencat, i de cara la segona part intentem reconduir aquesta situació, i plantegem seguir confiant amb  l'atac de 5 i una defensa pressionant a tota pista. Ho intentem durant els primers 5 minuts, però la primera aproximació d'ells marquen el 7è gol. Ho seguim intentant, amb moltíssimes finalitzacions jugant de 5, però està clar que avui no surt res i cauen els gols a favor del Barceloneta.  El resultat final és d'un 10 a 2 a favor de l'equip local.

Derrota dura, dolorosa i des del meu punt de vista excessiva. No buscarem excuses, i realitzarem el pertinent anàlisi del partit amb tranquil·litat  Vull destacar que els meus jugadors no han baixat els braços en cap moment, han lluitat fins l'últim segon, han competit fins a la botzina final.  Això diu molt d'ells com equip i esportistes perquè la situació no era fàcil i han donat la cara fins l'últim segon. Tot ha sortit a l'inrevés i a ells rodó. Felicitar al Barceloneta pel seu partit, i nosaltres ha pair-ho i aixecar-nos ràpid, a treballar amb més ganes i fort que mai, i preparar molt bé el següent partit a casa davant el Frederic Mistral.

Finalment, destacar positivament, i amb la línia de comptar amb la cantera i promocionar-la, el debut del porter del filial Jaume Algueró amb el primer equip jugant tota la segona part.