lunes, 11 de marzo de 2013

David Gonzàlez: "Resultat agredolç" #Juvenil

AE PM FS Martorell 2 - 2 Juvenil

Partit complicat el que vam jugar al pavelló de Martorell, davant d'un equip amb qualitat que juga bé la pilota.
Nosaltres vam començar forts, molt vius en atac i donant poques opcions a un Pares i Mares que li costava sortir de la pressió, amb la que aconseguíem robar forces pilotes però que, com de costum, no aconseguíem materialitzar amb claredat.
Finalment Raúl, després d'un refús del porter a un propi xut seu, va aconseguir el primer gol.
L'alegria no ens va durar gaire l'alegria ja que Martorell va empatar en una de les poques ocasions que va tenir a la primera part, finalitzant un dels pocs contraatacs que vam cedir.
Vam seguir dominant en aquesta primera part però sense encert de cara a gol, fallant un parell d'ocasions clares abans que l'Albert Domínguez anotés un autentic golàs, en el que va marxar de varis defenses i amb la cama esquerra va sorprendre al porter creuant la pilota davant la seva sortida.
Mitja part i amb la sensació d'haver fet la feina a mitges, ja que podríem haver-nos nat al descans amb més gols de renta.
A la represa els locals van començar molt fort, pressionant molt la nostra sortida de pilota i robant-nos la possessió, el que se'ns va fer una mica incòmode.
Tot i això, aconseguíem tenir ocasions al contraatac, algunes de molt clares, que no encertàvem a convertir en gol.
En un atac, Martorell va jugar de 5 i en una badada defensiva van fer una diagonal que va acabar amb una finalització al segon pal.
A partir d'aquí ocasions per ambdós equips, amb bones actuacions del porters o errades garrafals dels jugadors.

Un punt agredolç, aconseguit a casa d'un rival fort però que podrien haver sigut 3 si haguéssim sentenciat a la primera part.

La setmana vinent a la pista del Capellades, equip que no porta bona dinàmica però que es fa molt fort quan juga a casa.



No hay comentarios: