miércoles, 13 de marzo de 2013

Primi Ardid: "Els jugadors tenen un gran compromís" #SèniorA

SÈNIOR A 4 - 3 CE Cos Jove Vacarisses

L'equip va sortir amb les idees ben clares de defensar molt fort a mitja pista. Fruit d'aquesta proposta, recuperem una pilota i sortim al contraatac ben finalitzat amb una bona assistència d'Albert Ballber a Sergi Badia. Ens posem 0 a 1. Durant la resta de la primera part crec que vam dominar i  desaprofitar més d'una ocasió per marcar el segon gol però a falta de 20 segons ens empaten en el primer tir a porteria entre els tres pals. La primera part acaba 1 a 1.

Comença la segona part amb el mateix plantejament de la primera però amb matisos tàctics per millorar en atac. L'equip surt bé, i marquem ben aviat el segon gol amb una gran paret entre el Joel i el Sergi Badia, i aquest primer marcant el 2 a 1. Succeeixen minuts d'igualtat on no aconseguim marcar el ritme del partit, i ens empaten en una pèrdua de pilota al mig camp. Als dos minuts Edu realitza una molt bona jugada personal per la banda que acaba una assistencia a l'Albert Ballber. Ens posem 3 a 2.  Segueixen minuts on hi ha oportunitats en les dues porteries, fins que es produeix una jugada decisiva. Expulsen a un jugador del Vacarisses i disposem de superioritat numèrica durant dos minuts. Semblava que ens aprofitaríem d'aquesta situació per aconseguir un gol i encarar el partit, però, en un error col.lectiu, ens empaten a 3. Encara disposem de la superioritat  i amb una jugada amb una mica de fortuna, Edu marca el 4 a 3. A partir d'aquí l'equip contrari juga de 5 (amb el jugador-porter) durant els 7  minuts finals, però l'equip aconsegueix no encaixar cap gol fins a la botzina final, no sense patir més del compte en alguna acció.

Content pels 3 punts però sobre tot pel compromís de tots els jugadors entre ells, i per l'esperit competitiu demostrat per l'equip durant tot el partit.  Cal seguir així !