miércoles, 27 de marzo de 2013

Primi Ardid: "Era molt important aconseguir els 3 punts" #SèniorA

SÈNIOR A 6 - 5 Frèderic Mistral (Cristian 3, Albert Gutierrez 2, Àlex)

Partit de dues cares. Una primera part on vam jugar malament, i una segona part on l'equip va treure l'orgull, l'esperit competitiu i vam aconseguir donar la volta al marcador i sumar 3 punts més.

El plantejament de la primera part consistia en esperar al mig camp, i aprofitar alguna pèrdua per realitzar alguna transició ràpida. Els primers minuts de partit van ser igualats, però nosaltres en la fase d'elaboració i atac posicional, perdíem moltes pilotes i un joc  massa directe. Aquest fet feia que els visitants tinguessin més possessió de pilota però sense efectivitat de cara a porteria. En el minut 13, en una jugada d'estratègia, Cristian marca amb una assistència d'Edu. Segueixen minuts amb la mateixa dinàmica anterior, però en un parell de minuts capgiren el marcador. D'aquí fins al final de la primera part seguim jugant força malament, precipitats i amb un excés d'ansietat general que no afavoreix en res al nostre joc.

El descans serveix per parlar sobre el joc de la primera part i  replantejar el partit a nivell tàctic.  A la segona part sortim a jugar amb més ritme fruit de la bona pressió, i recuperem moltes  pilotes i en atac estem més fins. En el minut 13 Cristian recupera una pilota en el mig camp, i realitza un contraatac que acaba ell mateix amb una bona definició. Empat a 2.  L'equip es troba còmode i fruit d'una altra bona transició Cristian torna a marca amb assistència de Albert Guitiérrez   Seguim jugant igual, i en el minut 8' 44" realitzem una ràpida transició amb una magnífica assistència de Sergi Badia que finalitza Albert Guitiérrez. Anem 4 a 2. L'alegria dura poc perquè en menys d'un minut ens marquen el 4 a 3 en una jugada desgraciada. Però als següents 20 segons realitzem una bona jugada col.lectiva que finalitza l'Àlex després d'una altra assistència d'Edu. Amb aquesta dinàmica de bon joc i ritme aconseguim marcar el 6 a 3, amb una bona contra finalitzada per Albert Guitiérrez amb assistència d'Edu.  Semblava que el partit el teniem controlat però a falta de 5 minuts ens marquen el 6 a 4.  L'última part del partit els visitants van jugar de 5 (amb el porter-jugador), i l'equip va defensar bé no sense tenir algun ensurt. Ens marquen el 6 a 5 a falta de 45 segons. Els visitants ho intenten però el marcador no es mou més, 6 a 5!

Aconseguir els 3 punts després del resultat nefast de la setmana passada era molt important per marxar de vacances de setmana santa amb un resultat positiu, i més jugant a casa! Content pel joc demostrat en la segona part, i sobre tot, per la sensació d'equip competitiu i lluitador que hem trasmés al llarg de tot el partit.

Agrair i destacar també la participació durant uns minuts del jugador del sènior B Jordi Izquierdo com també la presencia com a porter de Ferran Soriano (sènior B) per ajudar al primer equip assolir l'objectiu de la temporada.