lunes, 11 de enero de 2010

L'Aleví A deixa escapar el partit contra La Unión-Las Palmas

Partit igualat el que es va veure a Cervelló, amb una part per a cada equip.
La primera part va ser molt dolenta per part del Futsal, ja que vam començar força adormits i això va permetre que la Unión es posés per davant en el marcador quan encara feia poc que havia començat el partit. Això no ens va despertar i poc després va arrivar el segon d'un xut a mitja distància. Seguía dominant la Unión, però en un ràpid contraatac, Jordi Artimez retallava distàncies amb un bon xut creuat.
Després d'aquest gol que ens tornava a posar en el partit, una gran errada defensiva va permetre que la Unión anotés el que era el seu tercer gol. I poc abans de la mitja part, al rebre un refús de corner, un jugador de la Unión va marcar mitjançant un fort xut desde fora de l'area.
La segona part va ser d'una tònica totalment diferent. El futsal va sortir decidit a tindre la pilota i remontar el partit. Arnau Padullés, Jordi Artímez i Joan Sagrera van tindre nombroses i bones ocasions per marcar, pero excepte aquest ultim i només en una ocasió després d'un refús del porter a xut de Jordi Artímez, cap d'ells va poder anotar, uns cops per errors propis i altres per encerts del porter rival.

Amb això, partit amb una molt dolenta primera part i amb una segona més que acceptable, on els golejadors de l'equip no van tindre ni molt menys el dia.

No hay comentarios: