lunes, 18 de enero de 2010

Derrota de l'Aleví A davant del tercer classificat

L'Aleví A va sortir derrotat per 4 gols a 1 de la pista del tercer classificat, el CUFS Lloret Costa Brava que compta en victories els seus partits com a local.

El partit va tindre la tònica esperada, un Lloret dominador i un Futsal tancat esperant les seves ocasions al contraatac.
Un plantejament molt defensiu per part del Futsal defensant a 1/4 de pista, dificultava molt el joc de Lloret, ja que tot i tindre la total possessió de la pilota, tenia molts problemes per crear ocasions.
Amb això, el Futsal tenía paciència per robar la pilota i sortir al contraatac, intentant aprofitar la velocitat d'Arnau Padullés i Marc Tintoré.
Degut a les impresicions del Lloret en atac, el Futsal va tindre un parell d'oportunitats al contraatac que entre el porter rival i la falta de punteria dels atacants van fer que es quedessin en res.
A mitjants de la primera part, Lloret va marcar el primer, tot un golàs mitjançant un xut desde llarga distància que va entrar per tot l'escaire.
I poc després va marcar el segon, després d'un altre xut de llarga distància que Nahuel va refusar i un jugador del Lloret va arrivar sense marcatje al segon pal per emputxar la pilota a gol.
Tot i aquest revés, el Futsal seguía amb el seu plantejament, esperant les seves oportunitats. I quan faltaven pocs minuts per la mitja part, un ràpid contraatac conduit per Marc Tintoré que va cedir cap Arnau Padullés, va permetre a aquest segon retallar distàncies al marcador.
Les primeres ocasions a la segona part van vindre del costat visitant. Contraatacs que no es van aprofitar degut a l'imprecissió en els pases i el poc encert en els metres finals.
I com diu un dels tòpics de l'esport, qui perdona ho acava pagant. Lloret sí que va aprofitar les seves ocasions i va marcar dos gols seguits en dues bones jugades col.lectives que van posar el marcador 4-1 final. Des d'aquest moment fins al final, els dos equips van disposar d'algunes ocasions per marcar gol, pero el marcador ja no es va moure.

Al final, tot i la derrota, molt bones sensacions en defensa i sembla que s'està recuperant una actitud i unes ganes de competir que s'havien perdut feia setmanes.