domingo, 24 de enero de 2010

Partidàs de l'Infantil davant del Marfil Sta. Coloma.

Gran partit de l'Infantil que va aconseguir retenir 3 punts a casa davant d'un dels capdavanters de la classificació, el Marfil Sta. Coloma B, en un partit on David Blanco es va resentir d'unes molèsties a l'escalfament.

El partit començava com era d'esperar, un Marfil dominador i un Futsal tancat esperant les seves oportunitats al contraatac intentant aprofitar la velocitat de Joan Sánchez, Marcos Vázquez i companyia.
Les millors ocasions eren per marfil i fruit d'això marcaría el seu primer gol en una bona jugada de tot l'equip.
Aquest gol no va tocar la moral del Futsal i seguint amb el mateix plantejament va arribar el primer gol dels locals. Un contraatac conduït per Joan Sagrera que cedia cap a Joan Sánchez, permetia a aquest empatar el partit.
I poc després va arrivar el segon amb els mateixos 2 jugadors com a protagonistes. Aquest cop Joan Sagrera donava un pase a l'espai cap a Joan Sànchez que aquest aprofitava per posar per davant al Futsal en el marcador.
Marfil, que no s'esperava tindre el marcador en contra, va començar a apretar i a moure la pilota amb sentit, el que els hi va permetre per tindre moltes i bones ocasions que no van saber aprofitar. Però poc abans de la mitja part, empataven mitjançant una falta que entrava després de tocar el pal del porter.
Ja a la segona part, Dani Martí tornava a adelantar al Futsal mitjançant una jugada personal.
Marfil va seguir apretant i com al final de la primera part, va disposar dels seus millors minuts de joc que es van traduïr en ocasions que no aconseguien aprofitar.
Al veure com s'apropava el final del partit cada cop estaven més nerviosos i això provocava que tinguessin impresicions a l'hora de atacar. Una d'aquestes casi l'aprofita Joan Sànchez per obrir distància al marcador en un contraatac, pero el seu xut es va estavellar al pal.
I tanta insistència per part de Marfil va trobar recompensa, un fort xut llunyà posava l'empat a 3 al marcador a falta de pocs minuts per acabar el partit, però encara quedaría temps perque un gran Joan Sànchez anotés el seu 3 gol del día i el de la victoria per al seu equip després d'una gran jugada personal.

Al final, 3 punts molt patits que es queden a casa

1 comentario:

Oriol Avila dijo...

EL partit va esta molt bé però va costa lu seu



Firmat:Oriol Avila