lunes, 25 de enero de 2010

El Sènior A es retroba amb la victòria.



El Futsal afrontava el partit davant de la Gornal Guadiana decidit a guanyar i poder així sortir de la zona de descens.

Començava el partit i la possessió era per al Futsal mentre gornal esperava la oportunitat d'algun contraatac. Oportunitat que tenía i desaprofitava quan després de robar una pilota, realitzaven un 3 contra 1 davant de Dani Cabrera que tallava la pilota i se la passava a Joel, que cedia cap a Cristian per a que a porteria buida, aquest enviés la pilota fora.
Poc després arrivaría el primer i únic gol del partit. Després d'una bona jugada col·lectiva, David Jodar aconseguia amb un punt de sort superar al porter local i així posar el 0 a 1 al marcador.
Després del gol, la Gornal va anar a buscar l'empat i el Futsal es va tancar. Els locals van tindre moltes i molt bones ocasions per marcar, com contraatacs, xuts llunyans o altres de dintre de l'àrea com un xut a la sortida d'un corner que un inspirat Sergi Poyatos treia amb el peu.
La Gornal va tindre la millor ocasió poc abans de la mitja part quan en un contraatac un jugador local es va treure un xut que va picar al travasser.
La segona part va començar sense que cap dels dos equips es pogués fer clar dominador de la pilota. Era un joc d'anada i tornada on cap dels dos equips va sapiguer aprofitar les seves ocasions.
Poc a poc el partit va anar baixant d'intensitat i com a la primera part, la Gornal disposava del domini de la pilota i això es traduïa en bones ocasions que Poyatos salvava no sense dificultats, mentre que el Futsal intentava crear ocasions al contraatac, cosa que que aconseguia pero les quals no podia materialitzar en gol. En una d'aquestes, Dani Cabrera posava un pase en profunditat cap a Cristian i aquest donava el pase de la mort cap a Marc, el qual no aconseguia aprofitar-lo ja que el porter local va aturar amb la cara el seu xut a boca de gol.
Seguía la mateixa tònica i el Futsal disposava de les seves millors ocasions. Una falta d'entendiment entre l'ultim defensor i el porter de la Gornal permetía a Marc tindre una altra clarísima ocasió que desaprofitava quan a porteria buida i escorat a l'esquerra enviava la pilota al pal.
Acte seguit, la Gornal es tornava a xocar contra Sergi Poyatos quan a quest va aturar un doble-penal fruit d'una dubtosa falta de Sergi Badia.
Poc a poc el Futsal s'anava tancant més i més i això feia que Gornal tingués millor ocasions, com un possible penal no senyalat o un xut al pal.
Ja amb poc temps per finalitzar el partit, la Gornal sortia a jugar de 5, però la bona defensa del Futsal els deixava sense opcions i els permetia tindre alguna ocasió, com una on David Jodar a pocs segons del final recuperava la pilota de peus del porter local i xutava cap a porteria. Mentre la pilota anava camí del segon gol finalitzava el partit amb el resultat de 0 a 1 i 3 punts que venen cap a Cervelló.

2 comentarios:

Primi dijo...

3 punts d'or que ens fan sortir del descens! L'equip va saber patir davant un equip amb nous aires (nou entrenador i ja sabeu la dita...). Vam lluitar molt durant tot el partit encara que els nervis i l'ansietat van estar apunt de pasar-nos factura! L'equip ha recuperat tots els seus efectius, i poc a poc està recuperant el to de principi de temporada. Ara ens toca dissabte una nova final vs Castelldefels a casa! 3 punts en aquesta lliga et fa saltar dues posicions, i sumar dues victòries seguides seria fantàstic per acabar la primera volta a més d'un partit del descens i situat amb més equips fins a la desena posició. Finalment, aquesta jornada ha estat superpositiva per tot els equips. Una alegria gran ja que portem dos mesos molt dolents per la pluja i costa fer entrenaments com cal, i això perjudica les nostres possibilitats i resultats! Força futsal!

Dimitrio Chigrinsky 21 dijo...

Felicitats a tots! Se que cada partit es dificil, però s'han de prendre com finals, ara nomès toca guanyar a casa, que es la clau per poder respirar. Força Futsal!