lunes, 11 de enero de 2010

El Sènior A a punt de donar la sorpresa a Cornellà

Partit a casa del segon clasificat de la lliga, un rival sobre el paper superior, al que se li va cedir la pilota per tal crear ocasions al contraatac.
Així va arribar el primer gol del partit, un bon contraatac del Futsal on Cristian Palomeque va cedir cap a Marc Comes permitia a aquest obrir el marcador a la poca estona de començar el partit. Cornellà no es va rendir i va seguir atacant, creant perill només en xuts exteriors.
Així va arribar l'empat, un xut llunyà que va passar per mig de tota la defensa, no el va poder atrapar Sergi Poyatos i va posar el 1-1 al marcador. Amb aquest resultat s'arrivava al descans.
La segona part no va variar gaire de la primera. Passada una estona, Cornellà va marcar el segon i ràpidament el Futsal va conseguir l'empat en una jugada en que Alex "Rizos" rifava la pilota dintre de l'area on Sergi Badia li guanyava la posició al seu defensor i marcaba picant la pilota per sobre del porter.
L'empat posava molt nerviós al Cornellà, on els seus jugadors començaven a desesperar-se veient la possibilitat de poder perdre el que per ells eren tres punts fàcils. Però la sort sempre somriu als de adalt i després d'una ocasió fallada per part del Futsal, el Cornellà es va adelantar en el marcador quan quedaven pocs minuts amb una falta en que la pilota va entrar per la banda de la barrera despres de tocar el pal. La manca de temps va fer que el Futsal es veiés obligat a presionar per intentar empatar el partit i Cornellà amb un golàs després d'un contraatac va aconseguir doblar la distància al marcador. I amb un minut per el final, Cornellà va aconseguir el 5-2 definitiu amb un fort xut de doble-penal.

Tot i la derrota, que s'ha venut molt cara, queda la bona sensació d'haver plantat cara i haver posat les coses molt dificils al que es el segon classificat de la lliga i un clarísim candidat a ascentre de categoria.