lunes, 18 de enero de 2010

L'àrbitre no dona opcions al Juvenil en un partit on Dani marca un gol de rabona

Els locals, amb baixes importants i amb només dos canvis, rebien al lider de la lliga disposats a vendre cara la derrota, però l'àrbit del partit, amb una actuació força polèmica va decantar el partit del costat visitant ja a la primera part.

Va començar el partit i els dos equips buscaven crear ocasions sense arriscar massa per no deixar de banda la defensa.
Passats uns minuts, en una jugada on el Futsal atacava, l'Abrera roba la pilota i intenta sortir ràpid al contraatac. Pol Pérez, en un intent per tallar tal contraatac intenta desestabilitzar al jugador de la pilota, cosa que no aconsegueix i l'àrbitre decideix acumular la falta. En el mateix contraatac, ja en posició perillosa en contra del Futsal, en Pol torna a fer una altra falta en un altre intent de tallar el contraatac. L'arbitre xiula i ensenya una targeta groga a l'infractor, però tot seguit torna a ensenyar un altre cop la targeta alegant que son dues targetes per dues faltes comeses.
Amb Pol expulsat per doble amonestació, al Futsal li toca jugar durant 2 minuts amb només 3 jugadors de pista i Abrera aprofita l'ocasió per posar-se per davant mitjançant un fort xut de mitja distància que entra per tot l'escaire.
Ja amb 4 jugadors a pista, Abrera aconsegueix doblar la distància al marcador amb el seu segon gol.
I encara a la primera part, l'àrbitre va tindre temps d'expulsar al Carles Huguet amb dues targetes grogues, una per obstaculitzar un saque de banda i una altra per intentar aturar un contraatac de l'equip visitant.
Això va suposar que el Futsal tornés a jugar un altre cop amb inferioritat, cosa que l'Abrera va aprofitar mitjançant una jugada per banda esquerra que va acabar amb un passe de la mort i finalment el tercer gol visitant.

Degut a les dues expulsions, l'equip local es va quedar sense canvis de jugadors de pista, així que Dani "Chino" Cabrera va apostar perque Dani Úbeda participés a la segona part com a jugador i no es va equivocar.

La segona part va començar amb domini de l'Abrera i un Futsal tancat esperant tindre ocasions al contraatac. Tot i això, Abrera va aconseguir marcar el seu quart gol amb un xut col·locat desde la banda esquerra.
Això va provocar que el Futsal es veíes obligat a pujar les línies buscant retallar distàncies.
I en un contraatac conduit per el Futsal va arribar el gol del partit. Dani Úbeda es va internar a l'àrea i el porter visitant en el seu intent per treure-li la pilota, va cometre penal.
En Dani es va veure decidit a llençar-lo, es va col·locar amb l'orientació per xutar amb la cama esquerra i per sorpresa de la majoria, va xutar amb la cama dreta realitzant una rabona. Un fort xut que va donar al travesser, a l'esquena d'un porter que es va trobar un xut inesperat i que va passar lentament la linea de gol.

Al final, 1-4 i gol per al record.

No hay comentarios: