lunes, 25 de enero de 2010

Victòria de l'Aleví A davant del penúltim classificat.

El plantejament del partit era senzill, el Futsal havia de sortir agressiu per tindre el marcador a favor i així jugar més tranquils.
Tot i això, no es va començar gens bé, ja que un error de la defensa local permetía a un jugador del Santvicentí rebre sòl dintre de l'àrea després d'un passe llarg i d'aquesta manera anotar el primer gol del partit.
El Futsal seguía amb el seu plantejament, alternant les defenses presionants amb les defenses a mig camp. I en una d'aquestes presions, Adrià Pérez robava la cartera al tanca visitant i no fallava sòl davant del porter anotant el primer gol local.
Poc després va arrivar el segon gol, l'anotaría Jordi Artímez després d'un contraatac conduit per ell mateix on aconsegueix regatejar-se a la portera visitant.
Amb el 2 a 1 s'arrivava a la mitja part.
El Futsal sortía decidit a sentenciar el partit en el començament d'aquesta segona part i així ho feia, Arnau Padullés primer i Jordi Artímez després, anotaven el tercer i el quart gol aprofitant dos contraatacs.
Amb una ventatge de dos gols al marcador, el Futsal es va tancar a un quart de pista per tal de no deixar espais al Santvicentí i alhora intentar aprofitar algun contraatac.
Santvicentí ho intentava pero la bona defensa del Futsal va deixar els atacs visitants en res i va permetre als locals anotar en dos contraatacs mitjançant Arnau Domínguez i Jordi Artímez, que anotava el seu tercer gol.

No hay comentarios: