lunes, 11 de enero de 2010

L'Arenys es porta els 3 punts de Cervelló

Partit força igualat el que es va veure, amb un bon plantejament tàctic imposat per Dani Cabrera i Pere Enric Casas per tal d'intentar donar la sorpresa davant d'un rival teòricament superior.
Començava el partit i el domini era per part de l'equip visitant, amb un Futsal tancat a mitg camp i esperant treure petroli d'algun contraatac.
Va ser Arenys qui es va delantar, mitjançant una bona jugada col·lectiva. Això no va cambiar la tònica del partit, amb un Arenys que després del gol seguia dominant i buscant més gols. Però en un contraatac, Sara desde la banda dreta va buscar una diagonal cap a Jessi amb la fortuna que una defensora en l'intent de desviar el pase s'introduia la pilota a la seva pròpia porteria.
Amb l'empat a 1 es va arrivar a la mitja part.
La segona part començava igual que la primera, amb l'Arenys buscant la porteria rival i el Futsal esperant a la contra.
El Futsal va tindre les seves ocasions (per exemple una folha seca de Sara que va sortir fregant l'escaire) però va ser l'Arenys qui va tornar a adelantar-se en el marcador. Això va provocar que el Futsal anés en busca de l'empat i per tant, deixés espais en defensa. I en una jugada individual, una jugadora d'Arenys marxa per banda per, amb un pase de la mort, cedir a una companya que va fer el 3-1, resultat amb el que es va arribar al final del partit.

No hay comentarios: