lunes, 25 de enero de 2010

El Sènior B segueix sumant empats.

El Sènior B va aconseguir davant de la Pª Barc. Montpedrós un nou empat, i ja en van 5 en 12 jornades.

El Futsal afrontava el partit amb només 7 jugados, fruit de les nombroses baixes per lesió que pateix l'equip. Es per això que l'entrenador Alex Ortega, va convocar a David Gonzàlez per jugar aquest partit.
Coneixedors d'aquest fet i amb un planter molt més nombrós, Montpedrós va intentar jugar un partit intens, amb un ritme molt alt i presionant en tota la pista durant tot el partit, cosa que dificultava molt la circulació de pilota per part del Futsal, que sempre que tenia la pilota es veia obligat a realitzar un joc molt directe.
El domini era per Montpedrós, que tocava i tocava al mitg camp mentre el Futsal esperava tancat per intentar sortir al contraatac. Les primeres ocasions arribaven del costat visitant, però totes elles eren de xuts llunyans.
Jugats ja uns minuts, la mala fortuna es va creuar amb els visitants quan Jonathan Masegosa desviava un xut local que despistava a Juan Berlanga posant l'1 a 0 al marcador.
Montpedrós buscava augmentar el seu marcador i en un contraatac va anotar el segon gol.
Amb el 2-0 el partit arribava al descans.
A la segona part el Futsal va sortir a presionar per tal de retallar distàncies al marcador i fruit d'això, Montpedrós va realitzar una cesió antirreglamentaria al porter. El Futsal aprofitaría l'ocasió anotant el primer gol mitjançant un xut de Marc Mariné després d'una deixada de David Manresa.
Aquest gol va pujar els ànims visitants que van anar en busca del tercer. Però després d'una més que possible falta sobre David Gonzàlez que l'arbitre no va xiular, el Montpedrós en el contraatac de la mateixa jugada anotaria el que era el seu tercer gol.
Amb el 3 a 1 i els dos equips presionant, el partit es va convertir en un joc d'anada i tornada per part dels dos equips, els quals gaudien de bones ocasions que no aconseguien aprofitar.
Poc abans del final, Toni Torres recuperava la pilota a mig camp i conduïa un contraatac que acabaría amb un gol d'esperó de David Gonzàlez després d'un pase picat per sobre el porter del mateix Toni. Era el 3 a 2 que donava ales als visitants i posava nerviosos als locals.
I ja en el temps afegit, Juan Berlanga treia cap a David Gonzàlez, que conseguia controlar d'esquenes a 3/4 de pista i amb un pase de taló, deixar sol a Toni Torres que fusellaría al porter per posar l'empat a 3 definitiu.

No hay comentarios: