lunes, 18 de enero de 2010

Andrea Tirado (Femení Cadet-Juvenil) amb la preselecció catalana SUB18

La jugadora del Cadet-Juvenil Femení del Futsal Cervelló Andrea Tirado, ha estat convocada per els entrenaments de preselecció disputats a Vilassar de Mar el 5 de desembre i a Gelida el 17 de gener.

En els entrenaments han predominat els partits per tal de que els seleccionadors tinguessin l'oportunitat de veure les jugadores en acció.

L'entrenament del dissabte 5 de desembre a Vilassar de Mar va consistir en un partit davant del Sènior Femení del FS Vilassar, on els Seleccionadors van realitzar una convocatòria de 8 jugadores.
Un partit disputat que va acabar amb victòria del Vilassar per 2 gols a 1, tot i que Catalunya es va avançar al marcador a la primera part mitjançant un xut de mitja distància de la mateixa Andrea. Però als minuts finals, Vilassar donaría la volta al marcador en dos contraatacs fruits dos errors en la circulació de la pilota per part de la Selecció.

L'entrenament de diumenge 17 de gener els seleccionadors van convocar a 22 jugadores, les quals es dividirien en diversos equips per tal de realitzar partits de 5 minuts de duració. Amb una sessió de xuts a porteria al final, tot això després de la realització d'un escalfament previ.
En aquest cas, l'Andrea no ha tingut una actuació determinant com en el partit de la convocatoria anterior, però ha realitzat un bon entrenament.


També cal dir que Dani "Chino" Cabrera, entrenador del Cadet-Juvenil Femení, Sènior Femení i Juvenil Masculí així com jugador del Sènior A Masculi del Futsal Cervelló, forma part del cos tècnic d'aquesta Selecció Catalana Femenina SUB18.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Esa andreikaa! =)