miércoles, 21 de noviembre de 2012

Carles Huguet "Només va fallar la finalització" #InfantilA

El partit de dissabte contra el Penya Blanc i Blava de Sant Joan d'Espí és d'aquells que deixa un regust agredolç. Per una banda una derrota sempre és una derrota, però s'assumeix millor quan es produeix de la manera com es va produir i davant del rival que es va tenir enfront.

La PBB venia de guanyar tots els partits per 7, 8 o 9 gols de diferència i arribava a Cervelló com a líder. Ells van sortir decidits a acreditar aquesta posició apretant des de el primer minut. Aquest fet, ja esperat, no va alterar als locals que van aguantar l'envestida inicial dels blanc-i-blaus. Els primers minuts es van convertir en un intercanvi de cops, amb ocasions clares per als dos equips. Ambdós porters van haver de realitzar intervencions de mèrit. La igualtat es va mantenir fins que en un desajust del Futsal els visitants van aconseguir connectar amb el seu pivot i adelantar-se per 0-1.

Arrel del gol el Futsal va pujar les seves línies i, mitjançant una bona pressió, va aconseguir robar molts cops a prop de la porteria rival. Llavors va emergir la figura del seu gran porter, que va frustrar les ocasions locals en vàries ocasions.

A la segona part, el guió semblava ser el mateix: els dos equips pressionant a tota la pista. Però als dos minuts de la represa, una gran defensa visitant a camp contrari combinada amb un error a la passada va costar una altra mala notícia per al Cervelló. Era el 0-2 però encara quedaven més de vint minuts per endavant. El gol va motivar encara més als nois del Dani que van pressionar amb encara més intensitat.

Els minuts passaven a molta velocitat i el Futsal no aconseguia reduir distància. Entre els pals i l'enorme actuació del porter, no s'aconseguia reduir distàncies. La PBB va mantenir durant tota la segona part perillosos contraatacs que van exigir estar alerta constantment. A aquests factors externs s'hi va sumar la frustració de veure que, malgrat fer-ho tot bé, el gol no arribava. Això va fer que no es finalitzés correctament en vàries ocasions. Finalment, amb el joc de 5, el cansament va jugar en contra dels locals que, tot i arribar amb perillositat en situacions de remat, no va aconseguir realitzar remats clars.