martes, 27 de noviembre de 2012

David Gonzàlez: "Vam aconseguir una victòria merescuda" #Juvenil

Juvenil 4 - 2 CE Futsal Vicentí

Gran partit el que vam realitzar ahir a un Xavier Ballber amb força afluència de públic.

Era el partit que tot l'equip esperàvem. El líder venia a Cervelló sense haver perdut cap punt fins al moment, nosaltres en canvi, només havíem aconseguit 1 punt dels últims 6, quin millor escenari i rival per retrobar-nos amb la victòria?

El partit el vam començar com sempre, perdent, almenys aquest cop no va ser des de el primer minut però sí des de el minut 4. D'un corner a favor nostre, van muntar un contraatac de 3x1 que van acabar anotant al segon pal.
Poc després en una jugada una mica embarrassada, en Roger va aconseguir anotar l'empat.
A partir d'aquí el partit va ser molt igualat, potser nosaltres un parell d'ocasions més clares  però la grandiosa actuació del porter de la primera part no va fer possible la nostra anotació. Cosa que si va aconseguir el Vicentí poc abans d'arribar al descans en un altre contraatac fruit d'una mala circulació de pilota.
A la mitja part vam arribar contents, sabent que havíem fet una bona feina i amb la mala sort d'haver encaixat 2 gols en els únics 2 errors de la primera part.

Vam sortir amb el mateix plantejament a la segona part, esperant tenir una mica més de fortuna. Cosa que Albert Domínguez va trobar per posar-nos davant al marcador.
Poc més tard, Guillem en un contraatac es va quedar sol davant del porter per anotar el nostre 3r gol i així posar-nos per davant per primer cop al marcador. I un minut més tard, l'estratègia va permetre a l'Albert "segon pal" Pitarque anotar el 4rt i definitiu gol.
Amb això, Vicentí va sortir de 5 però vam defensar excel·lentment per no permetre cap ocasió rival i així portar-nos els 3 punts davant del líder.
Considero que vam aconseguir una victòria merescuda davant d'un gran conjunt, que de ben segur estarà a dalt. Esperem estar-ho nosaltres també.