jueves, 22 de noviembre de 2012

David Gonzàlez: "Hem quedo amb la bona segona part" #Juvenil

EFS Prosperitat 6-2 Juvenil

Partit fluix el que vam realitzar dissabte a la pista de l'EFS Prosperitat.
Com ja ve sent habitual als últims partits, al voltant del primer minut de joc ja anàvem perdent, el que ja ens posa el partit molt complicat.
La pista era lenta i petita i la forta pressió del public tampoc va ajudar. La Prospe, un equip veterà i amb molta qualitat va controlar tota la primera part, amb forta defensa i nombroses arribades a porta, més al contraatac que en jugades estàtiques.
La nostra pressió tampoc era gents efectiva ja que els fàcilment buscaven pilotes llargues per tal de no patir-la. I en quant a l'estratègia, tampoc vam gaudir de gaires oportunitats d'executar-la.
Amb 4-0 l'àrbitre va xiular el descans, cosa que ens venia molt bé per aclarir idees.

A la segona part vam sortir amb un plantejament totalment diferent, tancats al mig camp i deixant la iniciativa als locals. Amb això vam aconseguir realitzar un parell d'oportunitats al contraatac, però veient que que el temps passava i no aconseguíem res, vam sortir amb porter-jugador a falta de 15 minuts.
El resultat va ser força òptim, ja que vam aconseguir el domini total de la pilota i vam aconseguir crear força ocasions clares, 2 d'elles anotades per l'Albert Domínguez aprofitant el segon pal. Els pocs cops que ells robaven pilota no tenien fortuna en els xuts llunyans, cosa que si van aconseguir en un servei de cantonada i en un contraatac amb el Roger com a porter.

Tot i la derrota i la mal primera part, felicitar a l'equip per l'evolució que vam poder veure i notar tots amb el porter-jugador. La setmana passada vam aconseguir un punt i aquesta hem agafat si cap, molta més confiança.
Ara la següent jornada ens toca el Futsal Vicentí, líder que només coneix la victòria. Partit ideal per retrobar-nos amb els 3 punts i en el millor escenari, a casa!