lunes, 26 de noviembre de 2012

Dani Úbeda: "Importantíssim refer-se del ràpid gol visitant" #CJF

Cadet/juvenil femení-3 CE Collbató-1

Partit que es presentava difícil pel cadet/juvenil femení, ja que rebia a les segones classificades que venien en bona dinámica. Les jugadores rivals eren fisicament superiors i això els hi va ajudar molt en la pressió inicial que van dur a terme, amb tant bon resultat que van aconseguir marcar el 0-1 en el primer minut de partit. Per sort, les nostres es van refer rapidament amb un gol de Marina, fet que va ser clau pel desenvolupament del partit. Fins el descans les ocasiones es van succeir, pero la intensitat defensiva d’ambdos equips va evitar cap gol més.
En la segona part, les locals van presentar molta més cura amb la pilota i amb una acció individual de Sònia es van col·locar per davant al marcador. Marina va acabar de arrodonir el marcador, que no es va moure ja gràcies en part a Anna i a la contenció se les seves contres i atacs.

En general un gran partit de totes les noies, tant en atac com en defensa!