miércoles, 28 de noviembre de 2012

David Gonzàlez: "La intensitat en defensa va ser clau" #SèniorB

Sènior B 2 - 0 UD La Torre de Claramunt

Bon partit el que vam realitzar en front un equip ben posicionat a la pista en el que va ser el següent matx després de l'empat agredolç al derbi.

Amb una defensa molt treballada i ben estructurada, pràcticament vam anul·lar l'atac rival, el que ens va permetre robar pilotes i muntar nombrosos contraatacs.

El primer gol va arribar d'una jugada individual del Jordi que va aconseguir anotar per sota de les cames del porter visitant.
A partir d'aquest gol inesperat pel Claramunt, aquests van apretar molt més, amb una defensa més agressiva i un atac molt més intents.
Es van fer amb la possessió de la pilota i poc a poc van posar en problemes al Ferran, que per sort va saber solventar notablement. I quan més semblava que arribaria l'empat, una altra jugada individual del Jordi, que es va recórrer tota la pista marxant de 3 defensors, es va plantar sol davant del porter però aquest va refusar el seu xut. El refús va anar a peus d'en Xavi que va aconseguir anotar a porteria buida.

Amb el 2-0 ens vam limitar a fer una gran defensa, fins i tot el rival va fer servir porter-jugador, amb el que no van aconseguir cap ocasió fruit del bon treball que vam realitzar.

Molt contents tots de veure com avancem i cada partit anem a més, si la setmana passada vam empatar un partit per la mala defensa i la manca d'intensitat, aquesta setmana ens hem emportat els 3 punts sobreposant-nos a aquests aspectes.
Esperem la setmana vinent seguir amb la bona dinàmica i portar-nos els 3 punts de Martorell.

No hay comentarios: